Features

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Gesprekken vanaf uw computer voeren is eenvoudig met Go Connect Attendant. Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.


Gebeld worden

Go Connect Attendant kan worden gebruikt om u te informeren wie er belt, voordat u de telefoonoproep beantwoord. Dit kan gunstig zijn op vele manieren.

Wanneer u druk bezig bent met een project kunt u selectief bepalen welke oproep u wilt beantwoorden. Ook kunt u zo de beller op een meer persoonlijke manier begroeten. Bij ontvangst van een oproep is het zeer gemakkelijk om de naam van de beller op te slaan voor toekomstig gebruik. Ook met CRM-integratie, worden de gegevens van bellers snel gezocht en weergegeven.


Het doorverbinden van gesprekken

Go Connect Attendant biedt een eenvoudige methode om gesprekken door te verbinden. Het Aanwezigheidscherm stelt de gebruiker in staat om de beschikbaarheid van hun collega's te zien en snel beslissingen nemen naar wie een gesprek door te verbinden.

Gebruikers kunnen blind doorverbinden om snel gesprekken af te handelen. Of ze kunnen eenvoudig gebruik maken van Go Connect om te overleggen met collega's en te schakelen tussen gesprekken.

Klikken-om-te-kiezen

Webpagina bellen

Go Connect Attendant ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Ook kan Go Connect Attendant worden geconfigureerd om rechtstreeks te bellen uit vele web-based CRM-pakketten.

Scherm Popup

Scherm uitklappen stelt in staat om een CRM contact bestand, geassocieerd met het nummer van een inkomende oproep, gewoonweg te openen door te klikken op een icoon dat getoond wordt in het voorvertoningsvenster.

Dit kan worden geconfigureerd om automatisch uit te klappen indien gewenst.

Weergaven

Automatische Weergave

De tab "Auto" zal automatisch de sectie "Recent" vullen met een lijst toestellen die zijn toegewezen aan dezelfde afdeling als het gebelde toestel. Het tabblad Auto zal ook de beller zijn voorvertoningsgegevens tonen voor elke geïntegreerde CRM/DB toepassing en een aangepaste groet gekoppeld aan het gekozen doorkiesnummer.

Selecteer een gewenste wijze van bediening, van eenvoudige muis bediening tot toetsenbord bediening. Go Connect Attendant heeft ook een speciale modus voor touch screen bediening.

Go Connect Attendant zorgt dat een begroetingsscript en notities gekoppeld worden met het gekozen nummer.*Deze informatie kan worden opgehaald uit elke database vermeld onder de optie Integratie in het Configuratiemenu.


"Aanwezigheid" Weergave

Gebruik de wallboard weergave om te controleren of collega's beschikbaar zijn om een gesprek aan te nemen, in gesprek zijn, op Niet Storen staan of dat een doorschakeling is ingesteld.

Instellen van persoonlijke tabbladen met Aanwezigheid en configureer Go Connect Attendant om het tabblad te presenteren als een oproep op het ​​ingestelde doorkiesnummer wordt ontvangen.

Adresboek

Het adresboek biedt een eenvoudige manier om contacten te creëren.

Gebruikers kunnen zoeken naar bestaande contacten of eenvoudig nieuwe maken, terwijl men aan de telefoon zit. Het adresboek wordt uitgebreid met CRM contacten indien een integratie wordt gebruikt.

Address Book window

Gesprekken Historie

Het gesprekshistorie venster bevat een lijst met recente gesprekken van de toestel gebruiker.

Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het gesprekshistorie venster bellen.

De video toont het gebruik van het gesprekshistorie venster.

Skype for Business Integratie

Twee gebieden van Skype for Business integratie zijn beschikbaar door de Go Connect Attendant client indien geïnstalleerd op een PC die de Skype for Business client draait.

Alhoewel oproep controle nog steeds wordt gedaan door de Go Connect Attendant client, de Skype for Business gebruiker kan oproepen maken naar andere Skype for Business gebruikers door middel van de "Oproep met vaste telefoon" optie die opgenomen is in het standaard Skype for Business menu door Go Connect Attendant. Als "Update Skype for Business status in een oproep" is aangevinkt in de Go Connect Attendant client configuratie, zal de Skype for Business client status automatisch worden ingesteld op "in gesprek" als de headset een oproep maakt of ontvangt, of "niet storen" wanneer de handset naar niet storen gaat.

Go Connect Attendant Skype for Business Setup

Technische Functionaliteiten

Go Connect Attendant Cliënt

infrastructuur
architectuur Go Connect Attendant cliënt is geïnstalleerd op de eindgebruiker PC die een verbinding met de Skype for Business cliënt, geïnstalleerd op dezelfde PC, maakt.
Licenties vereist ( voor iedere gebruiker die de functionaliteit vereist ) Elke Skype for Business CAL
Elke client of Go Connect Attendant client
Skype for Business omgevingen ondersteund Klik a.u.b. hier
Gespreksbesturing
handset opnemen Van Go Connect Attendant Voorvertoning (pop-up) scherm
Handset Doorschakelen Van Go Connect Attendant client
Doorverbinden Van Go Connect Attendant client
Start gesprek Van Skype for Business client of Go Connect Attendant client
statusupdate
Skype for Business Cliënt-"In een gesprek" Wanneer de handset een oproep doet of ontvangt
Skype for Business Cliënt-"Niet storen" Wanneer de handset in de stand DND staat

Andere Functies

Busylight

Go Connect Attendant integreert met Busylight dus nu kan iedereen in het kantoor zien of een collega beschikbaar is voor een gesprek, in gesprek is op de telefoon of niet gestoord wil worden.

Go Connect

 • Beschikbaar (niet in gesprek)
 • In de wacht
 • Bezet (in gesprek/online vergadering)
 • Bellen
 • Niet storen / Doorverbinden
 • Voicemail

Busylight kleur

 • Groen
 • Snel knipperend geel (250ms)
 • Rood
 • Flitsend rood (500ms)
 • Blauw
 • Langzaam flitsend magenta (1000ms)
Klik hier voor meer informatie over Busylight