Features

Go Connect wordt vol met functies geleverd.
Ontdek de functies hieronder en hoe u ze kunt gebruiken.

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Gesprekken vanaf uw computer voeren is eenvoudig met Go Connect.

Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.

Klikken-om-te-kiezen

Webpagina bellen

Go Connect ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Ook kan Go Connect worden geconfigureerd om rechtstreeks te bellen uit vele web-based CRM-pakketten.

Scherm Popup

Scherm uitklappen stelt in staat om een CRM contact bestand, geassocieerd met het nummer van een inkomende oproep, gewoonweg te openen door te klikken op een icoon dat getoond wordt in het voorvertoningsvenster.

Dit kan worden geconfigureerd om automatisch uit te klappen indien gewenst.

Preview window

Adresboek

Het adresboek biedt een eenvoudige manier om contacten te creëren.

Gebruikers kunnen zoeken naar bestaande contacten of eenvoudig nieuwe maken, terwijl men aan de telefoon zit. Het adresboek wordt uitgebreid met CRM contacten indien een integratie wordt gebruikt.

Address Book window

Gesprekken Historie

Het gesprekshistorie venster bevat een lijst met recente gesprekken van de toestel gebruiker.

Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het gesprekshistorie venster bellen.

De video toont het gebruik van het gesprekshistorie venster.

Call History window

Aanwezigheid

Het Aanwezigheidsvenster stelt gebruikers in staat om de toestel status van hun collega's te zien.

De inhoud van het scherm zelf kan worden beheerd om te bepalen en beperken welke gebruikerstoestellen worden weergegeven. Het venster maakt het ook mogelijk voor de gebruiker om te gesprekken te maken naar (of te overleggen met, of gesprekken doorverbinden naar) een van deze toestellen.

Presence window

Skype for Business Integratie

Twee gebieden van Skype for Business integratie zijn beschikbaar via de Go Connect PC cliënt wanneer geïnstalleerd op een PC waarop ook de Skype for Business cliënt actief is.

Alhoewel oproep controle nog steeds wordt gedaan door de Go Connect client, de Skype for Business gebruiker kan oproepen maken naar andere Skype for Business gebruikers door middel van de "Oproep met vaste telefoon" optie die opgenomen is in het standaard Skype for Business menu door Go Connect. Als "Update Skype for Business status wanneer je in gesprek bent" is aangevinkt in de Go Connect PC cliënt configuratie, wordt de Skype for Business cliënt status automatisch ingesteld op "in gesprek" als het toestel een gesprek start of een oproep ontvangt, of op "Niet Storen" als het toestel op DND wordt gezet.

Go Connect Lync/Skype for Business Setup

Technische Functionaliteiten

Go Connect Cliënt

infrastructuur
architectuur Go Connect cliënt is geïnstalleerd op de eindgebruiker PC die een verbinding met de Skype for Business cliënt, geïnstalleerd op dezelfde PC, maakt.
Licenties vereist ( voor iedere gebruiker die de functionaliteit vereist ) Elke Skype for Business CAL
Elke Go Connect PC client bijv. Office / Office Plus of CRM
Skype for Business omgevingen ondersteund Klik a.u.b. hier
Gespreksbesturing
handset opnemen Van Go Connect Voorvertoning (pop-up) scherm
Handset Doorschakelen Van Go Connect client
Doorverbinden Van Go Connect client
Start gesprek Van Skype for Business client of Go Connect client
statusupdate
Skype for Business Cliënt-"In een gesprek" Wanneer de handset een oproep doet of ontvangt
Skype for Business Cliënt-"Niet storen" Wanneer de handset in de stand DND staat

Softphone

Go Connect Softphone is een volledig uitgeruste softphone in de Desktop ingebouwd en Attendant clients (alleen PC) transformeren uw PC naar een mobiele extensie. Go Connect Softphone vereist een Go Connect Softphone licentie gecombineerd met een Office, Office Plus of CRM licenties. Het vereist ook een derde partij SIP extensie die op het Telefoonsysteem moet worden geconfigureerd.

Opmerking:Terminal Services / Citrix worden niet ondersteund met Go Connect Softphone.

Andere Functies

voorkeurstoestel

Voorkeursapparaat staat een gebruiker toe om meerdere apparaten te observeren en te controleren en te selecteren welk apparaat zij bij voorkeur gebruiken om oproepen uit te voeren en te ontvangen.


Busylight

Go Connect integreert met Busylight dus nu kan iedereen in het kantoor zien of een collega beschikbaar is voor een gesprek, in gesprek is op de telefoon of niet gestoord wil worden.

Go Connect

 • Beschikbaar (niet in gesprek)
 • In de wacht
 • Bezet (in gesprek/online vergadering)
 • Bellen
 • Niet storen / Doorverbinden
 • Voicemail

Busylight kleur

 • Groen
 • Snel knipperend geel (250ms)
 • Rood
 • Flitsend rood (500ms)
 • Blauw
 • Langzaam flitsend magenta (1000ms)
Klik hier voor meer informatie over Busylight

Microsoft Active Directory Integratie

Directory integratie maakt Go Connect gebruikers rechtstreeks aan vanuit gedefinieerde gebruikers uit Microsoft Active Directory . Deze eigenschap is vooral krachtig wanneer gebruikt in combinatie met de verbeterde client veiligheid Go Connect wat zorgt voor snelle uitgifte van beveiligde Go Connect gebruikersaccounts. De Go Connect gebruikersaccounts zal ook automatisch worden aangevuld met zowel interne als externe nummers, gedefinieerd in Microsoft Active Directory . Dit is heel voordelig voor klanten die gebruik maken van DDI nummers, zoals de Go Connect Mobiele client.

Directory-integratie kan ook andersom werken , dat wil zeggen, telefoonnummers gedefinieerd in Go Connect worden toegevoegd aan Microsoft Active Directory .


Microsoft Exchange Kalender Integratie

Microsoft Exchange Kalender Integratie kan de beschikbaarheid en de afwezigheid berichten van een gebruiker rechtstreeks vanuit de Microsoft Exchange server bijgewerken. Microsoft Exchange Kalender Integratie , zal de beschikbaarheid en de afwezigheid berichten van een gebruiker bijwerken, ongeacht de status van hun Go Connect cliënt.